Vacatures

Spreek jij Nederlands en zou je het leuk vinden om te werken met kinderen -in de leeftijd van 2,5 tot 16 jaar – aan het bijhouden van de Nederlandse taal en cultuur? Of vind je het leuk om jouw kennis en ervaring in brede zin in te zetten voor onze Nederlandse/Vlaamse school?

De Bonte Leeuw biedt taallessen in groepsverband voor zowel Nederlandse als Vlaamse leerlingen. Ook bieden wij privélessen op aanvraag voor tieners en volwassenen. De groepslessen vinden plaats op zondagochtend (9:30 am tot 12:30 pm) op onze school, gehuisvest in de École Francaise Greater Boston, Cambridge.

De school bestaat uit een hecht team van docenten (onder leiding van onze onderwijscoördinator), ouders en een betrokken bestuur. Hierdoor bieden we een prettige en stimulerende werkomgeving.

Voor al onze vacatures geldt dat onderwijsbevoegdheid en/of relevante ervaring in het Nederlandstalige onderwijs de voorkeur verdient, maar geen vereiste is.

Momenteel zijn wij op zoek naar DOCENTEN en een ONDERWIJSCOÖRDINATOR voor het schooljaar 2023-2024.

KLIK HIER VOOR DE VACATURE VAN DOCENT

KLIK HIER VOOR DE VACATURE VAN ONDERWIJSCOÖRDINATOR

Laat ons jouw interesse weten!

Wij zijn altijd blij met extra:

  • Invaldocenten (M/V) op zondag  – betaalde functie.
  • Enthousiaste vrijwilligers (M/V) op zondag, ter ondersteuning van de docenten tijdens de les en/of cultuurdagen.

Heb je interesse en wil je meer weten óf heb je vragen, neem dan contact op met Rogier Landman

N.B. Voor alle betaalde functies geldt:

  • De kandidaat woont in (de omgeving van) Boston en beschikt over een geldig Amerikaans visum en werkvergunning, of kan deze verkrijgen voor de start van de werkzaamheden.
  • Het salaris voor de betaalde functies is op uurbasis. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en referenties.

    Noot: De Bonte Leeuw is een erkende school voor Nederlandse taal en cultuur in het buitenland (een zogenoemde NTC-school) en volgt het Nederlandse onderwijssysteem. Wij zijn als NTC-school aangesloten bij het NOB (Nederlands Onderwijs in het Buitenland), een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van OCW (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en staan onder toezicht van de Nederlandse Onderwijsinspectie.
TRANSLATE