Penningmeester

Hallo,

Ik ben Robrecht (Rob) Thoonen, het enige bestuurslid van onze school van Belgische origine, en neem sinds dit jaar de rol van penningmeester op me. Ik sta bijgevolg in voor de financiële gezondheid van onze school en zorg voor financiële taken zoals de subsidieaanvragen van de Nederlandse en Belgische overheden, het jaarlijks verzorgen van de belastingaangiften, betalingen aan docenten, enzovoort. 

Ik ben de trotse vader van mijn twee kapoenen Julia (4 jaar, leerling in groep 1) en Hendrik (2 jaar, kijkt uit om de peutergroep te vervoegen in september). Aangezien mijn vrouw Braziliaanse is worden onze kinderen drietalig opgevoed. Ik heb persoonlijk ondervonden hoe, dank zij onze school, Julia geweldig vooruitgang boekt met Nederlands leren. Dankzij De Bonte Leeuw weet ze nu dat haar papa niet de enige is die dit toch wel vreemde taaltje spreekt hier in Boston en dat Nederlands leren en spreken echt wel leuk is.  

Ik woon sinds 2010 in Massachusetts, afwisselend in en rond Boston (Cambridge, Brookline, Boston en nu in Lincoln) en ben initieel naar hier gekomen voor een postdoctorale opleiding in de biotechnologie. Via een initieel academisch traject ben ik nu werkzaam in biotech sector.

In de weekends vind je ons veel buitenshuis waar we met volle teugen genieten van de natuur, de boerderijen en de musea die je rond Boston kan vinden. 

Tot in den draai,

Rob
penningmeester@debonteleeuw.org

TRANSLATE