Pauline Schenk

Hallo, 

Mijn naam is Pauline Schenk. In de zomer van 2022 ben ik samen met mijn man, 3 kinderen en 2 honden naar Amerika verhuisd.  Na een jaar van opstarten en alles zo goed mogelijk op de rit te krijgen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In september 2023 ben ik gestart als juf bij De Bonte Leeuw en geef ik les aan groep 6. Ik vind het lesgeven erg leuk te doen. 

Ik heb Franse Taal en Letterkunde gestudeerd en heb een lerarenbevoegdheid Frans voor de onderbouw van de middelbare school. Na mijn studie ben ik voor meerdere internationale (waarvan een aantal Frans) bedrijven gaan werken. Ik heb helemaal niks meer met onderwijskunde gedaan. Ik ben nu een ander pad ingeslagen, want sinds kort ben ik ook fulltime klassenassistent bij Kindergarten op de Amerikaanse school van mijn jongste. En ga ik starten met het geven van privélessen Nederlands. Ik dompel me nu helemaal in het onderwijs en dat bevalt goed. 

Met veel plezier werk ik bij De Bonte Leeuw, mede door een enthousiast en zeer gedreven docententeam. Het is altijd een gezellig Nederlands onderonsje zo op de zondag!

TRANSLATE