NieuwsFlits juni 2023

In deze Nieuwsflits…
De laatste lesdag komt heel hard in zicht, de zomervakantie staat voor de deur. Een nieuwe locatie met nieuwe en bekende gezichten, het vieren van alle cultuurdagen en het voortzetten van onze (onderwijs)doelstellingen beschrijft dit jaar. We kijken terug op een gezellig en leerzaam jaar, dat is omgevlogen! 
Via deze NieuwsFlits willen we alle ouders, verzorgers en vrijwilligers enorm bedanken! Mede door jullie hebben we er weer een succesvol schooljaar van gemaakt. Hierbij moeten we vooral ons onderwijsteam en het bestuur niet vergeten, zij staan elke zondag voor iedereen klaar! 

Afsluiten met rommelmarkt en potluck
Het einde van het schooljaar komt eraan en we willen dit vieren met een potluck op zondag 11 juni. Dit is niet de laatste schooldag, maar een paar families hebben al aangegeven dat ze na de 11e op reis zijn. Vandaar dat we het een weekje eerder doen zodat zoveel mogelijk mensen erbij kunnen zijn.
Dit jaar is er ook een rommelmarkt, omdat die met Koningsdag in het water viel. 

                                 

Tweede rapport
In de laatste lesdagen van mei zijn de toetsen afgenomen in de groepen 2 t/m 8. Deze week ontvangt u het rapport van de leerkracht. Hierop leest u de voortgang van uw kind van het tweede half jaar en ziet u de resultaten van de lettertoets (groep 2) of de Cito-toetsen AVI en spelling (groepen 3 t/m 8). De peutergroep ontvangt een evaluatieverslag van de leerkracht. Mocht u behoefte hebben aan een gesprek met de leerkracht, dan kunt u dat in overleg met de leerkracht plannen. 

Inleveren materialen en bibliotheekboeken
We vragen aan iedereen om thuis goed te kijken welke materialen zoals lesboeken en bibliotheekboeken van De Bonte Leeuw nog thuis zijn. De bibliotheekboeken zijn te herkennen aan de sticker op de rug van het boek en de lesmaterialen zijn vaak boeken van de methode Veilig Leren Lezen en Taal Actief. We weten dat er vooral nog veel bibliotheekboeken bij mensen thuis liggen, dus kijk alsjeblieft nogmaals de kasten na! Graag ontvangen we alle materialen uiterlijk op de laatste lesdag, 18 juni, weer op school zodat we onze inventarisatie compleet hebben.

Wist u dat…?

  • We dit jaar afscheid nemen van meerdere teamleden? Juf Marijke, juf Jessica en juf Anne zullen komend jaar niet meer als vaste leerkracht bij de school betrokken zijn, maar komen nog wel invallen wanneer dit nodig is. Juf Linda Stuivenvolt zal bij de school betrokken blijven als onderwijsconsultant om het team te ondersteunen. Juf Ilona zal verhuizen naar Nederland en neemt definitief afscheid van de school. We willen iedereen ontzettend bedankt voor de grote inzet bij de school en wensen iedereen heel veel succes toe!
                                                                                            
  • We nog steeds op zoek zijn naar nieuwe docenten en invalkrachten voor de formatie van komend schooljaar? Neem contact op met de onderwijscoördinator als je iemand bent of kent die zichzelf in een rol ziet bij De Bonte Leeuw.

Belangrijke data in juni

Zondag 4 juni lesdag
Tussen 2 juni en 11 juni tweede rapport verzonden
Tussen 2 juni en 18 juni rapportgesprek op aanvraag
Zondag 11 juni Lesdag met rommelmarkt en potluck
Zondag 18 juni Laatste lesdag
Zondag 10 september Eerste lesdag schooljaar 2023-2024

                                                         

TRANSLATE