Nieuwe schoolnaam bekend!

De Eerste Nederlandstalige School in Boston (ENSiB) bestaat reeds 10 jaar! Een mooie mijlpaal voor onze school die reeds meer dan een decennium met een dapper team de schouders zet onder taalonderwijs aan Nederlandse en Belgische kinderen in de regio. Met de tijd werden onze activiteiten uitgebreid en er worden nu ook taallessen gegeven aan geïnteresseerden van alle leeftijd, achtergrond en nationaliteit.

We wilden dit uitvoerig vieren dit schooljaar, maar helaas gooide COVID-19 wat roet in het eten. We bleven echter niet bij de pakken zitten! Uit de prijsvraag eerder dit jaar werd een duidelijke winnaar voor een nieuwe naam gekozen door de leerlingen, de docenten en het bestuur. Bekijk het onderstaande filmpje om te vernemen wat onze nieuwe naam en logo worden:

https://youtu.be/IZG8TCdEG0Y

Wij gaan aan de slag met deze nieuwe naam die ons motivatie en een versterkt teamgevoel geeft als Nederlands-Belgische schoolgemeenschap. Hopelijk slaat de vonk over naar jullie allen! De komende periode zullen we de nieuwe naam gaan toepassen in onze e-mail, website en social media.
We vieren verder feest volgend schooljaar. Tot dan en een fijne zomer gewenst!

TRANSLATE