Laura Lammers

Hi allemaal,

Ik ben Laura Lammers en dit nieuwe schooljaar 2021-2022 start ik als algemeen bestuurslid van De Bonte Leeuw. 

Wij wonen sinds januari 2021 in Boston en dit is onze tweede buitenland ervaring. In de tijd voor onze buitenlandavonturen heb ik gewerkt als communicatie-adviseur binnen de overheid en voor verschillende non-profit organisaties.  

In 2016 mijn man Martijn, onze zoon Jack – toen 1 jaar – en ik vanuit Leiden vertrokken naar India voor een 4-jarig avontuur in Mumbai. Een super leuke en leerzame tijd met uitdagingen op meer vlakken dan ik me nog kan herinneren. Tijdens onze tijd in Mumbai ben ik ondere andere met een Indiase partner een onderneming begonnen voor het sportief begeleiden van volwassenen, kinderen en Bollywoord sterren.

Weer terug in Nederland ben ik gestart als zelfstandig communicatie-adviseur en nu, anderhalf jaar later, zijn we in Boston van waaruit ik verder werk voor mijn Nederlandse opdrachtgevers en voor onze onderneming in India. 

De Nederlandse school geeft Jack de kans om zonder significante taalachterstand terug te keren in het onderwijs in Nederland. Hij krijgt via de school ook de Nederlandse cultuur mee en heeft er de kans om met zijn leeftijdsgenootjes lekker Nederlands te praten. Ik vind het fijn om een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het Nederlands onderwijs hier: het is belangrijk voor onze kinderen om verbonden te zijn met Nederland en de Nederlandse taal & cultuur!

Tot ziens!
Laura

laura.lammers@debonteleeuw.org