Jessica van den Berg

In 2017 ben ik met mijn gezin naar Tokio verhuisd voor het werk van mijn man. Na 4 geweldige jaren in Japan gehad te hebben, zijn wij in 2021 naar Winchester verhuisd en ben ik sindsdien werkzaam als docent bij de Bonte Leeuw.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om hard te lopen, te koken, leuke koffietentjes te ontdekken en te lezen. Daarnaast zijn wij als gezin reislustig ingesteld en maken wij graag avontuurlijke reizen.

Na 10 jaar in de recruitment gewerkt te hebben in Nederland en enkele jaren in het buitenland gewoond te hebben ben ik met verschillende culturen in aanraking gekomen. Fascinerend om de verschillen te zien, maar daardoor ook het besef dat de Nederlandse cultuur en gewoontes echt uniek zijn. Mede daardoor vind ik het erg leuk om als docent te werken en mij bezig te houden met de Nederlandse taal en cultuur en deze kennis over te kunnen dragen aan de kinderen. 

Ik kijk er naar uit om alle kinderen en ouders te ontmoeten, tot snel!

TRANSLATE