Jessica van den Berg

In 2017 besloten mijn man en ik om het avontuur aan te gaan en om samen met onze 2 kinderen Lars en Aniek naar Japan te verhuizen. Na 4 geweldige jaren in Tokio gehad te hebben, zijn wij 2 maanden geleden naar Winchester verhuisd.

In mijn vrije tijd kan ik mij nu volledig storten op de inrichting van ons nieuwe huis en vind ik het leuk om hard te lopen en te lezen. Daarnaast zijn wij als gezin reislustig ingesteld en maken wij graag avontuurlijke reizen. Na 10 jaar in de recruitment gewerkt te hebben in Nederland en enkele jaren in het buitenland gewoond te hebben ben ik met verschillende culturen in aanraking gekomen. Fascinerend om de verschillen te zien, maar daardoor ook het besef dat de Nederlandse taal en de bijbehorende cultuur en gewoontes echt uniek zijn. 
Mede daardoor vind ik het erg leuk om als docent bij de Bonte Leeuw aan de slag te gaan en mij bezig te houden met de Nederlandse taal en cultuur en deze kennis over te kunnen dragen aan de kinderen. Ik vind het leuk en belangrijk om te lezen met kinderen, dus lezen zal altijd centraal staan in mijn lessen. 

Ik kijk er naar uit om de kinderen en ouders te ontmoeten, tot snel!

TRANSLATE