Golivia Lee

Mijn naam is Golivia en ik woon sinds begin 2020 in de Verenigde Staten.
Na 20 jaar kan ik eindelijk zeggen dat ik in Europa, Azië en nu ook in de Verenigde Staten ervaring heb in het leven. Dit is mijn derde verhuizing naar een vreemde omgeving dus mijn emotionele veerkracht is redelijk goed.

In mijn vrije tijd begeleid ik jonge leiders tijdens hun overgang naar volwassenheid d.m.v. leiderschap skills over te brengen en hun creatieve denkwijze tot bloei te laten komen met bewezen technieken. Mensen met een gezond portie zelfvertrouwen zien de toekomst toch even iets positiever. En dat hebben we nodig!

In Nederland heb ik jarenlang gewerkt als kwaliteitsmanager in de gemaksvoedingsindustrie en was ik verantwoordelijk als manager voor de operationele activiteiten van de organisatie. In de afgelopen 20 jaar heb ik tonnen geïnvesteerd in leiderschapsprogramma’s waarbij ik graag de kennis wil gaan overdragen aan onze volgende generaties. Zij zijn immers onze toekomstige wereldleiders. Mijn plan is om in de komende jaren goed samen te werken met onze jeugd om ervoor te zorgen dat het leven alleen maar beter gaat worden. En in de tienergroep van De Bonte Leeuw, daar is waar we onze leiderschapslessen gaan delen!

Op naar de toekomst! Oh ja, en ik hou van lekker eten! Tja, wie niet?

TRANSLATE