Ilona Nijenhuis-Schoevaars

Na elf jaar in Nederland voor de klas te hebben gestaan, zijn mijn man en ik verhuisd naar Providence (RI). De ontwikkeling van de school is voor mij een uitdaging en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Hierbij staat samenwerken met collega’s, kinderen, ouders en bestuur bovenaan om zo successen te delen en elkaar verder te helpen wanneer dat nodig is.

Daarnaast vind ik het fijn om samen met èn van mijn collega’s te blijven leren. Daarom coach ik leerkrachten om gezamenlijk nieuwe stappen te kunnen zetten in hun onderwijsaanbod.
Dat is dan ook de visie die ik heb als onderwijscoördinator bij De Bonte Leeuw onderschrijf: een cultuur waarin iedereen, leerkracht en leerling, zich kan en mag ontwikkelen!

In het weekend vind ik het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen en de gerechten daarna met vrienden en familie op te eten. Ik maak graag bijzondere reizen, maar lekker thuis op de bank met een boek vind ik ook heel ontspannend.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.
Mocht u kennis willen maken of vragen hebben, mail dan gerust naar onderwijscoordinator@debonteleeuw.org

TRANSLATE