Voorzitter

Hallo!

Ik ben Elisabeth Schadae Percelay en trotse moeder van twee zoons, William en Charlie, die destijds in de peutergroep begonnen zijn. Sinds die tijd ben ik ook bij het bestuur van De Bonte Leeuw betrokken; eerst als bestuurslid fondsenwerving, hetgeen nauw samenhangt met onze cultuurdagen, en de laatste jaren heb ik mij gericht op het contact met de BISB en algemene zaken. Sinds dit jaar heb ik de voorzittersrol overgenomen.

Buiten school ben ik managing director bij Ernst & Young waar ik werkzaam ben als internationaal belasting advocaat voor investerings- en private equity fondsen. Tevens ben ik voorzitter van bestuur van de Childrens Advocacy Center of Suffolk County en voorzitter van de compliance commissie van het bestuur van Nantucket Cottage Hospital.

Ik woon al ruim 20 jaar in de VS waarvan 10 jaar in NYC en de laatste 10 jaar in Boston. In de winterse weekenden is ons gezin regelmatig te vinden op skipistes in Massachusetts of Vermont en de zomermaanden brengen we altijd graag door in Nantucket.

Tot ziens!

Elisabeth elisabeth.schadae@debonteleeuw.org

TRANSLATE