Algemeen lid

Hallo iedereen,

Mijn naam is Anne Ennis en ik ben algemeen bestuurslid bij De Bonte Leeuw. Tevens begint mijn dochter Effie in september als scholiere in de peuterklas.

In 2014 ben ik de liefde achterna gereisd en naar de Verenigde Staten geëmigreerd. Mijn echtgenoot Kyle is Amerikaans. Wij hebben elkaar in Nederland (Limburg) ontmoet en uiteindelijk besloten ons in Amerika te vestigen. We zijn vanuit Nederland naar San Antonio, Texas verhuisd om daar een start te maken, dichtbij de ouders van Kyle.

In december 2018 zijn we de trotse ouders geworden van onze dochter Effie en in mei 2019 zijn wij vanwege Kyle’s werk naar Boston, Massachusetts overgekomen. Wij hebben vorig jaar een woning gekocht in Jamaica Plain (op een steenworp afstand van De Bonte Leeuw).

Momenteel zijn wij in blijde verwachting van een tweede kindje (een broertje voor Effie).
Kyle en ik vinden heel belangrijk dat Effie en haar toekomstig broertje, zich naast hun “American roots”, ook verbonden blijven voelen met Nederland, de familie aldaar, de Nederlandse taal en de Nederlandse cultuur.

Als algemeen bestuurslid is mijn doel mij in te zetten voor de school en dit bijzondere onderwijsprogramma, om zo Nederlandse families in de Boston regio deze unieke mogelijkheid te kunnen blijven bieden. 


Tot ziens! anne.ennis@debonteleeuw.org

TRANSLATE