Anne Ennis

Hallo iedereen,

Mijn naam is Anne Ennis en ik ga dit jaar starten als docent voor de groepen 7 en 8.

Mijn dochter Effie zal dit jaar voor de tweede keer deelnemen aan de peutergroep bij De Bonte Leeuw.

In 2014 ben ik de liefde achterna gereisd en naar de Verenigde Staten geëmigreerd. Mijn echtgenoot Kyle is Amerikaans. Wij hebben elkaar in Nederland (Limburg) ontmoet en uiteindelijk besloten ons in Amerika te vestigen. We zijn vanuit Nederland naar San Antonio, Texas verhuisd om daar een start te maken, dichtbij de ouders van Kyle.

In december 2018 zijn we de trotse ouders geworden van onze dochter Effie en in januari 2022 is haar broertje Alan geboren. 
In mei 2019 zijn wij vanwege Kyle’s werk naar Boston, Massachusetts overgekomen. Wij hebben een woning gekocht in Jamaica Plain, waar we prettig wonen.


Kyle en ik vinden heel belangrijk dat Effie en Alan, zich naast hun “American roots”, ook verbonden blijven voelen met Nederland, de familie aldaar, de Nederlandse taal en de Nederlandse cultuur.


Tot ziens! anne.ennis@debonteleeuw.org

TRANSLATE